Een spoedgeval

Stel je voor dat je hond of je kat is aangereden en hij moet naar de kliniek voor een operatie. Je paard is gewond geraakt bij de training en je wacht op de dierenarts. Je ezel heeft een lelijke wond opgelopen en je moet met hem naar de dierenarts. Of je komt van de dierenarts met een verontrustende diagnose voor je dier.

Dan is snelle actie gewenst om je dier in deze nare situatie te helpen. Je wilt hem bevrijden van zijn angst of onrust, en je wilt hem moed laten inpraten. Of je wilt hem voorbereiden op dat wat komen gaat.

In zo'n situatie zal ik snel met je dier praten. Nadat je me de nodige informatie over jouw dier en de situatie hebt gegeven, en een foto van hem hebt gemaild, praat ik met je dier op afstand.

Het maakt niet uit dat jij en jouw dier op dat moment druk bezig zijn. Het gesprek dat ik met hem voer, speelt zich op een andere niveau af, dat van zijn onderbewuste. Daar waar ik invloed heb op zijn angst, zijn stress, zijn zorgen.

Ik praat met hem en pas EFT toe, totdat ik voel dat ik op dat moment niet meer voor hem kan doen.

En dan

Tijdens ons eerste telefoongesprek spreken we af of ik jou bel over mijn ervaringen of dat jij mij belt. We bespreken dan of je wilt dat ik nog eens met hem praat. Bijvoorbeeld om een nieuwe situatie aan hem uit te leggen, om hem voor te bereiden op wat er komen gaat, om het herstel te bevorderen. En om hem te vragen wat jij kunt doen om hem te helpen, of hij veel pijn of angst heeft, wat hij wil in deze situatie.

De kosten van een spoedgesprek

Ik noem iets een spoedgesprek wanneer jij wilt dat ik binnen enkele uren met je dier praat. De kosten van een spoedgesprek zijn € 80,-. BTW is niet van toepassing.