Ik praat met je dier op afstand

Tijdens een (telefoon)gesprek geef je me informatie over je dier en het probleem dat je met hem hebt. Daarna mail je me een duidelijke foto van je dier.

Met de gegevens die jij me over je dier en zijn probleem hebt gegeven en de foto, ga ik aan het werk. Ik praat met je dier bij mij thuis, op een rustige plek en op een moment waarop ik me goed kan concentreren. Ik focus me op de foto van je dier en maak contact met hem door op een vriendelijke manier tegen hem te praten. Als ik voel dat ik contact met hem heb, begint het gesprek.

Terwijl ik met je dier praat, klop ik op een aantal acupunctuurpunten op mijn lichaam. Op die manier neutraliseer ik zijn ongewenste emoties via vervangende EFT.

Iedere gesprek verloopt anders; ik weet vooraf niet wat er gebeurt of hoe lang het zal duren. Ik rond het gesprek af wanneer de oorzaak van het probleem is opgelost of wanneer je dier me aangeeft dat het genoeg is geweest voor deze keer. In het laatste geval zal er een tweede en misschien derde gesprek nodig zijn.

Wanneer doe ik het gesprek?

Meestal kan ik het gesprek binnen enkele dagen doen en krijg je dezelfde of de volgende dag telefonisch mijn feedback.

De prijs van praten met je dier op afstand

De prijs van het eerste gesprek met je dier op afstand is € 60,00, het tweede gesprek kost € 55,-, het derde € 50,-. BTW is niet van toepassing. Voor dieren in opvang is de prijs van de consulten € 25,00.