Bezoek aan huis

Soms is het beter dat ik jouw dier in zijn eigen omgeving zie. Bijvoorbeeld wanneer je als ruiter problemen hebt met je paard of pony.

De oorzaak van het probleem kan in een gewoonte zitten, waarvan jij je niet bewust bent. Of in een klein ding in jullie omgeving dat jou niet opvalt, maar waar jouw paard of pony op reageert. Ook bij problemen tussen honden of katten kan het verhelderend zijn wanneer ik de thuissituatie observeer.

Na het bezoek aan jou is het probleem helder en kan ik het gesprek met je dier toespitsen op wat ik heb gezien. Het gesprek met je dier doe ik vanuit mijn huis.

Planning en feedback

De dag na het huisbezoek praat ik met je dier. Dezelfde dag of de dag erna bel ik je om te vertellen wat er bij jouw dier speelt. Meestal heb ik tips voor je hoe je de komende tijd het beste met je dier kunt omgaan.

De prijs van het huisbezoek en het gesprek met je dier

De kosten van het huisbezoek en het gesprek met je dier zijn € 120,-. Daarnaast reken ik een bedrag voor de gemaakte reistijd en autokosten. Dat is € 0,55 per gereden km. BTW is niet van toepassing.