Werkwijze en prijzen

Voorgesprek

We beginnen met een voorgesprek, meestal per telefoon. Misschien heb je vragen over mijn manier van werken, over Emotional Freedom Techniques, afgekort EFT, of twijfel je of ik jouw dier kan helpen.

Ik beantwoord al je vragen en als je besluit dat je een consult met EFT op je dier wil laten toepassen, dan ga ik je een aantal vragen stellen over jouw dier, wat je weet over zijn geschiedenis en het probleem. Ik ga je ook vragen foto's van je dier naar mij te mailen.

Een gesprek op afstand

Ik behandel je dier op afstand. Het grote voordeel van een consult op afstand is dat ik ieder dier kan helpen, waar hij ook woont. Al is dat aan de andere kant van de wereld. Ook in spoedsituaties is een conult op afstand de snelste manier om jou en je dier te helpen. 

Paarden

Een huisbezoek

Er zijn situaties waarin het beter werkt wanneer ik naar je toe kom en jouw dier in zijn eigen omgeving zie. Dat ik kan zien hoe hij woont, hoe je met je dier omgaat en wat je van hem verwacht.

Drie mogelijkheden met prijzen

Jij hebt de keuze uit drie mogelijkheden:

  • Ik doe het consult met je dier op afstand. De prijs van het eerste consult is € 60,00, het tweede consult kost € 55,00 en het derde € 50,00.
  • Ik kom op huisbezoek en doe het consult met je dier op afstand. De kosten zijn € 120,00, plus reiskosten.
  • Er is grote haast en ik doe een spoed consult met je dier op afstand. Kosten € 80,00.

Korting voor dieren in opvang

Voor dieren die je opvangt, die je dus niet hebt geadopteerd, hanteer ik het speciale tarief van € 25,00 voor de consulten.

Wat heeft jouw dier mij verteld?

Nadat ik met je dier heb gesproken, bel ik je om mijn ervaringen te vertellen. Wat heeft jouw dier mij verteld, welke emoties en spanningen heb ik aangetroffen, welke ongewenste emoties heb ik geneutraliseerd met EFT.

Is de oorzaak van het probleem opgelost of zijn er meerdere consulten nodig. Waarschijnlijk heb ik een aantal tips voor je die jullie relatie zullen verbeteren en jullie leven fijner maken.

Wil je zelf lekkerder in je vel zitten?

Zou je zelf ook wel een fijner leven willen hebben? Meer ontspannen willen zijn? Ik pas ook EFT toe op mensen. Dat doe ik bij mij thuis in Raalte. Dus niet op afstand. De prijs per consult is € 80,00.

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe ik het leven van jou en je dier fijner kan maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!