Werkwijze en prijzen

Voorgesprek

We beginnen met een voorgesprek, meestal per telefoon. Misschien heb je vragen over mijn manier van werken, over emotional freedom techniques, afgekort EFT, of twijfel je of ik jouw dier kan helpen.

Ik beantwoord al je vragen en als je besluit dat je mij met je dier wil laten praten en EFT op hem wil laten toepassen, dan ga ik je een aantal vragen stellen over jouw dier, wat je weet over zijn geschiedenis en het probleem. Ik ga je ook vragen een foto van je dier naar mij te mailen.

Een gesprek op afstand

Het grote voordeel van een gesprek op afstand is dat ik ieder dier kan helpen, waar hij ook woont. Al is dat aan de andere kant van de wereld. Ook in spoedsituaties is een gesprek op afstand de snelste manier om jou en je dier te helpen. 

Een huisbezoek

Er zijn situaties waarin het beter werkt wanneer ik naar je toe kom en jouw dier in zijn eigen omgeving zie. Dat ik kan zien hoe hij woont, hoe je met je dier omgaat en wat je van hem verwacht.

Vier mogelijkheden met prijzen

Jij hebt de keuze uit vier mogelijkheden:

  • Ik praat met je dier op afstand. De prijs van het eerste gesprek is € 60,00, het tweede gesprek kost € 55,00 en het derde gesprek € 50,00. 
  • Ik kom op huisbezoek en doe het gesprek met je dier op afstand. De kosten zijn € 120,00, plus reiskosten.
  • Ik kom naar je toe en we doen het gesprek samen bij jou. De prijs is € 120,00, plus reiskosten.
  • Er is grote haast en ik doe een spoedgesprek met je dier op afstand. Kosten € 80,00.

Wat heeft jouw dier mij verteld?

Nadat ik met je dier heb gesproken, bel ik je om mijn ervaringen te vertellen. Wat heeft jouw dier mij verteld, welke emoties en spanningen heb ik aangetroffen, welke ongewenste emoties heb ik geneutraliseerd met EFT.

Is de oorzaak van het probleem opgelost of zijn er meerdere gesprekken nodig. Waarschijnlijk heb ik een aantal tips voor je die jullie relatie zullen verbeteren en jullie leven fijner maken.

Wil je zelf lekkerder in je vel zitten?

Zou je zelf ook wel een fijner leven willen hebben? Meer ontspannen willen zijn? Ik pas ook EFT toe op mensen. Dat doe ik bij mij thuis in Raalte. Dus niet op afstand. De prijs per sessie is € 80,00.