Dierentolk

Wat is een dierentolk en hoe werkt zij? En waarom noem ik mezelf geen dierentolk?

Een dierentolk is meestal een vrouw; daarom gebruikt ik de 'zij'-vorm.

Een dierentolk is iemand die naar je dier luistert en de boodschap van je dier aan jou vertelt. Zij vangt subtiele signalen van je dier op en vertaalt deze naar onze taal.

Een dierentolk wil vooraf weinig informatie

Een dierentolk kan het beste haar werk doen als het dier niet aanwezig is en als zij vooraf niets van jou en je dier weet. Dan weet ze zeker dat de informatie die ze ontvangt ook werkelijk van jouw dier afkomstig is.

De hulp van een dierentolk als je dier vermist is

Een dierentolk kan op zoek gaan naar gedetailleerde informatie over de omstandigheden waarin je dier zich bevindt. Dit gebeurt vooral als je dier is weggelopen en je een dierentolk hebt ingeschakeld om je dier terug te vinden.

Telepathie met dieren

Dierentolken gebruiken vaak de termen intuïtief communiceren of  telepathisch communiceren. Het is een taal die verder gaat dan de bekende vijf zintuigen. Een dierentolk gaat vaak in meditatie voordat ze het gesprek met je dier aangaat.

Communicatie met dieren

Communiceren met dieren is niet iets van deze tijd. Integendeel. We hebben deze vaardigheid altijd gehad, maar doordat we het niet bewust gebruiken, hebben we het verleerd. Kinderen kunnen het vaak totdat ze naar school gaan en ze 'leren' vanuit hun hoofd te leven. Natuurvolkeren kunnen het nog steeds.

De overeenkomsten en verschillen tussen de werkwijze van een dierentolk en die van mij

Er zijn overeenkomsten tussen mijn manier van werken en die van dierentolken, maar ik noem mezelf geen dierentolk. Beiden stellen we vragen aan je dier en krijgen we de antwoorden in de vorm van beelden, woorden, gedachten, geluiden, geuren, gevoelens, zonder dat je dier aanwezig is in de ruimte. Een dierentolk gaat op zoek naar gegevens en het welzijn van je dier. Ik ga op zoek naar zijn emoties en gevoelens, en als ik negatieve emoties bij hem voel, neutraliseer ik deze met EFT, Emotional Freedom Techniques. Ik communiceer met je dier én behandel hem. Omdat ik wil dat hij een fijner leven krijgt.