Praten met dieren

Praten met dieren?

Bestaat dat? Praten met dieren. Nou en of. Ik praat met dieren. Niet tegen ze, maar met ze. Ik luister naar wat ze te vertellen hebben en ik vraag naar hun mening en hun verlangens.

Sommige mensen vinden het een beetje zweverig; praten met dieren. Zo kun je ertegenaan kijken, maar wat nu als de gesprekken jou en je dier helpen? Als jouw dier de spanning in zijn lijf kwijt is en jullie meer plezier aan elkaar beleven? Of als zijn angst verdwijnt en hij vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet treedt?

Geiten in stal

Dierentolk, paardenfluisteraar, kattenfluisteraar

Er zijn verschillende namen in omloop voor het werk dat ik doe. Dierentolk, paardenfluisteraar, kattenfluisteraar, communicatie met dieren zijn er een paar van. Ik vind het heel natuurlijk om te communiceren met alles wat leeft, dus ook met dieren.

Ik stem me af op de frequentie van je dier en praat met hem via gedachten, kleuren, licht/donker, ideeën, plaatjes, geuren en smaken. Ik laat veel stiltes toe. Vaak ontvang ik in de stille momenten onverwachte informatie. Het verrast me steeds weer dat dieren me dingen vertellen waar hun mens of ik niet op zijn gekomen. In die informatie zit vaak de kern van het probleem.

Praten in combinatie met EFT

Je dier zal het als een grote weldaad ervaren wanneer ik met hem praat en naar hem luister; hij voelt zich gehoord, misschien voor de eerste keer in zijn leven. Maar zijn probleem is daarmee nog niet opgelost. Om dat aan te pakken, gebruik ik EFT,emotional freedom techniques.

De oorzaak van het probleem oplossen met EFT

De kans is groot dat de oorzaak van het probleem wordt veroorzaakt door negatieve ervaringen of nare herinneringen die jouw dier in de loop van zijn leven heeft opgeslagen in zijn onderbewuste.

Iedere keer wanneer jouw dier in een situatie komt die hem herinnert aan een nare ervaring, roept hij de bijpassende negatieve emotie op en vertoont het bijbehorende gedrag. Dit doet hij onbewust, hij kan er niets aan doen. Je kunt blijven trainen tot je een ons weegt, maar als je de oorzaak van het probleem niet wegneemt, kom je niet verder.

De negatieve emotie die het probleem veroorzaakt, neutraliseer ik met EFT. Het is daarna voorgoed en voor altijd verdwenen uit het leven van je dier.

Je dier zal zich energiek voelen

Met mijn gesprekken maak ik een einde aan het onnodig lijden van je dier. Hij is bevrijd van de emotionele ballast die hij misschien al lange tijd met zich meedraagt. Zijn energie stroomt weer. Stel je voor hoe lekker en energiek hij zich na een gesprek zal voelen en wat een positief effect dat zal hebben op zijn gezondheid en jullie relatie.

Wanneer het probleem niets te maken heeft met ongewenste emoties

Wanneer ik denk dat het probleem van jouw dier niets met ongewenste emoties te maken heeft en ik hem niet kan helpen, dan zal ik je dat vooraf zeggen. Ik ben daar heel eerlijk in.

Het gaat erom dat jouw dier opgewekt en gezond is. Dat hij een fijn leven heeft, en jij dus ook.

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe ik het leven van jou en je dier fijner kan maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!