Goede opleidingen in EFT

Dieren helpen met EFT

Nadat ik mijn opleiding EFT - Emotional Freedom Techniques - had afgerond, was het voor mij duidelijk dat ik deze techniek liever op dieren wilde toepassen dan op mensen. Het is een fantastische techniek gebleken en ik heb dan ook veel dieren van hun emotionele problemen kunnen verlossen. Denk aan stress, verlatingsangst, verlegenheid, angst voor bepaalde personen, achterdocht en jaloezie.

Kies voor een degelijke opleiding EFT

Heb je interesse in een opleiding EFT, dan adviseer ik je om een goede, degelijke opleiding te volgen. Je moet namelijk de techniek goed beheersen en weten wat je doet. En vooral weten wat het effect kan zijn en dit goed kunnen begeleiden.

Een goede opleiding in EFT

Een uitstekende opleiding is die van Yvonne Toeset. Zij geeft op een zeer duidelijke en persoonlijke manier les. Op haar website vind je alle informatie: www.eqlibre-eft.nl

De opleiding EFT voor dieren

Als je de opleiding EFT hebt afgerond en je wilt EFT gaan toepassen op dieren, dan verwijs ik je naar Gwyneth Moss in Engeland. Zij leert je niet alleen hoe je EFT op dieren toepast, maar ook om op afstand met de dieren te werken. Je hoeft er niet voor naar Engeland, Gwyneth geeft je les via Zoom. Haar website www.efthelps.com.

Dieren een fijner leven geven via EFT

Per 1 mei 2019 ben ik gestopt met mijn praktijk 'EFT op dieren'. Mijn slogan was 'Ik communiceer met dieren en maak jullie leven fijner'. Dat is in bijna alle gevallen gelukt.

Misschien ben jij degene die een nieuwe praktijk voor dieren gaat opzetten. Ik hoop het, want EFT is een prachtige, vriendelijke techniek waarmee je veel dieren een fijner leven kunt geven. Als je het gaat doen: veel succes!