Agenda

Agenda

jonge zittende hond

 

Zaterdag 28 mei Wereld Tai Chi dag

Zaterdag 28 mei sta ik met een stand op de Wereld Tai Chi dag in Park de Wezenlanden in Zwolle. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn er demonstraties en activiteiten die te maken hebben met Tai Chi. Wil je weten hoe EFT, Emotional Freedom Techniques, op mensen en dieren werkt, kom dan naar de zwarte tent. Ik kan je dan ook informatie geven over de workshops van zaterdag 12 mei. Meer informatie over de Tai Chi dag: http://www.wereldtaichidag.nl/Markt.html

Zondag 29 april Windhondendag

Zondag 29 april ben ik op de Windhondendag op de Geffense Plas in Oss. Tijden: van 11.00 tot 16.00 uur. Ik houd een aantal keren een verhaal over EFT, Emotional Freedom Techniques, bij dieren. Met EFT kan ik negatieve emoties als angst, verlatingsangst, onzekerheid bij je hond neutraliseren. Hij/zij voelt daarna minder spanning, heeft minder stress. En daarmee wordt zijn/haar leven stukken leuker.

Zaterdag 12 mei Workshop EFT

Zaterdag 12 mei geef ik twee workshops over EFT in Raalte. Workshop 1 begint om 10.30 uur, workshop 2 om 14.00 uur. Tijdens de workshop ga je ervaren wat EFT met jou doet. Daarna passen we met elkaar EFT toe op een dier. Inschrijven via fs@froukjestrik.nl. Voor meer informatie download het informatieblad (pdf-document).